Homeopatija

 

Homeopatija je prirodna medicinska znanost koja ima jedinstvene prednosti pred ostalim načinima liječenja. Ona aktivira imuni sustav te potiče prirodni kapacitet samoizlječenja i samoobranu organizma.

  • Homeopatska terapija ne potiskuje simptome kojima se tijelo trudi uspostaviti prirodnu ravnotežu, nego tretira uzrok tegoba.
  • Homeopatski proizvodi mogu se uzimati i preventivno, bez negativnih posljedica, jer su u potpunosti prirodni i netoksični.
  • Zbog svoje neškodljivosti, homeopatske proizvode mogu koristiti djeca i trudnice.
    Homeopatski proizvodi ne izazivaju interakcije niti nuspojave pa se mogu uzimati istodobno s klasičnim alopatskim lijekovima.

 

 

Homeopatija je energetska medicina čija je svrha brzo, bezbolno i trajno iscjeljivanje.

Poremećaj u tijelu se tumači prekidom ili zastojem protoka vitalne sile. Skup simptoma koji se izuzimaju i obrađuju kroz homeopatsku analizu na kraju rezultiraju ocjenom razine poremećaja te se odgovarajućom potencijom prema načelima infinitezimalnosti djeluje na istu, te po načelu sličnosti izborom homeopatskog pripravka koji će vitalnoj sili omogućiti nesmetan tok i smjer iscjeljenja.

Energetska medicina je termin za opisivanje pristupa u kojem se shvaćanje tijela kao energetske matrice primjenjuje za poboljšavanje zdravlja, iscjeljenje i osjećaj stabilne cjelovitosti osobe.

Energetski sustav doživljavamo kao komunikacijske putove. Ovaj sustav je inteligentan i svjestan svega što se događa u svakoj stanici vašeg tijela (oko 300 bilijuna).

Kad bismo kojim slučajem mogli ući u sve uvide kojima raspolaže i direktno snimiti, bili bismo u nekom budućem vremenu opisanom u “Zvjezdanim stazama” kao matrix-dekoder te u mogućnosti da sve detektiramo i popravimo. To je, na žalost, još uvijek znanstvena fantastika, no korištenjem trenutne tehnologije možemo indirektno mjeriti energetski sustav. Korištenjem Nucler Magnetic Resonance Imaging možemo uspješno prikazati energetski sistem u ljudskom “polju” kako tijelo tako i neka emocionalna stanja.

Spektogramskom snimanju možemo podvrgnuti homeopatske pripravke i utvrditi u kojoj razini spektra imaju djelovanje. Mjerenjem elektopunktnih točaka na meridijanima utvrđujemo električnu provodljivost. Provodljivost električnog impulsa putem živaca, staničnih komunikacijskih tokova, meridijana ili hormona nam je dragocjena. Ona ide putevima vitalne sile.

Homeopatima je danas moguće steći brži i točniji uvid u energetiku čovjeka.

Tko bi odolio?

Taj sasvim novi pristup čudnom, rijetkom i neobičnom će nam svima promijeniti svijet…